Naslovna Vijesti FCI izložba siječanj 2016. Bukurešt - pozivnica

FCI izložba siječanj 2016. Bukurešt - pozivnica

E-mail Ispis PDF

Pozivnica,


dragi sportski prijatelji,

Nacionalni Rumunjski Savez odgajivača i ljubitelja golubova listonoša dobio je veliku čast jer je nominiran za domaćina 5-og održavanja Europske izložbe golubova listonoša.
Nakon prethodnih uspješnih izložbi održanih u Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj, uvjereni smo da će 5. izdanje ovog važnog događaja također biti jedinstvena manifestacija.

Izložba će se održati u glavnom gradu Rumunjske, Bukureštu, na Romexpo najvećem izložbenom centru u Rumunjskoj, od 28-31 siječnja 2016.
Države EU (članice FCI-a op. s. m.) će izlagati svoje najvrednije sportske i najljepše standard golubove i prezentirati ih na izložbi.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na jednom od najvažnijih europskih događaja u golubarskom sportu.
Vi ćete svjedočiti razvoju golubarskog sporta u Rumunjskoj. Otkrijte u svijetu cijenjenu rumunjsku kuhinju, posjetite nekoliko prekrasnih turističkih destinacija i provedite nezaboravan vikend u Rumunjskoj.
Molimo prijaviti svoju namjeru sudjelovanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 15. studenog 2015. godine, a mi ćemo vam poslati program i oblike sudjelovanja.

 Veselimo se susretu u Bukureštu!
Vaš
Eng. Marius Tunduc

Predsjednik Nacionalnog Rumunjskog Saveza Odgajivača i ljubitelja golubova listonoša-

Slobodno oblikovanje prijevoda preko Google prevoditelja

sm

pdfOriginal Pozivnica

Ažurirano ( Ponedjeljak, 04 Siječanj 2016 21:02 )  

Novo na forumu

No posts to display.

Statut

Na temelju Članka 11. stavka 3. Zakona o udrugama (Narodne novine 88/01) Članka 35 Statuta Hrvatskog saveza klubova uzgajivača golubova listonoša Zagreb. Skupština Hrvatskog saveza klubova uzgajivača golubova listonoša, dana 09. studenoga 2014. godine donosi S T A T U T

Pravilnici

Natjecateljski pravilnik je osnova za organiziranje, provođenje, kontrolu i nagrađivanje natjecanja s golubovima listonošama u okviru Hrvatskog saveza klubova uzgajivača golubova listonoša / HSKUGL

 FCI Pravilnik.

 Pravilnik o održavanju  izložbe.

Legedne

Who's Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 14 

Galerija


Translate

Croatian English German

Olimpijada

olimpijada-2015-sport olimpijada-2015-standard